Κάνοντας τις αγορές σας μέσω της Pramateftis Delivery Online σας παρέχεταιη δυνατότητα να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας μέσα από την τεράστιαγκάμα μας , υπολογίζοντας το κόστος ,χωρίς να χάνετε χρόνο. Επίσης θα μπορείτε να εξερευνείτε και να επωφελείστε από τις πάρα πολλές προσφορές που θα υπάρχουν ΠΑΝΤΑ!!!

Είναι εξαιρετικά απλό! Επιλέγετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας μέσω του εξαιρετικά εύχρηστου menu μας και των φίλτρων, προχωράτε στο καλάθι σας για να επαληθεύετε τις αγορές και να κάνετε διορθώσεις εάν επιθυμείτε και έπειτα ολοκλήρωση παραγγελίας όπου και συμπληρώνεται τα στοιχεία αποστολής και επικοινωνίας.

Όχι. Κατά την πρώτη σας παραγγελία θα σας ζητηθεί να κάνετε εγγραφή έτσι ώστε όλες τις επόμενες φορές να έχετε όλα τα στοιχεία σας συμπληρωμένα με τη χρήση των κωδικών σας.

Η παραγγελία σας θα παραληφθεί από εμάς κατάτην ολοκλήρωση της και θα εκτελεστεί από εμάς άμεσα στις ώρες λειτουργίας της υπηρεσίας.

Όπως και η υπηρεσία Pramateftis Delivery λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 έως τις 01:00.

Φυσικά. Θα είναι όμως προτιμότερο να ολοκληρώνετε την παραγγελίας σας ηλεκτρονικά ώστε μακροπρόθεσμα να επωφεληθείτε από τις διάφορες προωθητικές ενέργειες της Pramateftis Delivery Online.

Εννοείτε!! Χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα μπορείτε να ξεχωρίσετε προϊόντα που τα παραγγέλνετε πιο συχνά και να τα έχετε εκεί συγκεντρωμένα έτοιμα προς παραγγελία.

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι αποκλειστικά στα όρια του δήμου Αφάντου.

Όχι, δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας.